Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان کشوری و استانی به مناسبت برگزاری جشنواره ملی مهارت های هنری هنرجویان کار و دانش پیام هایی را صادر کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست؛ همواره برای رویدادهای مهم علمی، سیاسی، فرهنگی و .. شخصیت های اول هر استان متشکل از نماینده ولی فقیه در استان و استاندار پیام هایی را صادر می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان گلستان برای نخستین بار میزبان یازدهمین دورهجشنواره ملی مهارت های هنری هنرجویان کارو دانش از یکم تا سوم مردادماه در گرگان را برعهده گرفته و در این میان جلسات متعددی نیز با مسئولان استانی برای بهره مندی از ظرفیت های برون استانی انجام شده است.

روز گذشته معاون وزیر، مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه، مدیرکل و معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان پیام های جداگانه ای صادر کردند.

این پیام ها به شرح ذیل است:

علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه برای یازدهمین دورة جشنوارة مهارت های هنری شاخة کاردانش 3 مرداد ماه 1396

بسم الله الرحمن الرحیم

هنر را می توان به عنوان یکی از کارآمدترین ابزار ها و روش های تربیتی در عصر کنونی برشمرد که نه تنها به ایجاد آرامش روانی ، پرورش خلاقیت و شکوفایی ارزش های عالی انسانی کمک می کند؛ بلکه با آموزش مهارت های هنری و تلفیق آن با تربیت اقتصادی و حرفه ای زمینة تشکیل سرمایه های انسانی و شکل دهی به شخصیت ها ، رفتارها و گرایشات شغلی در جوانان فراهم می آید.

آمار اشتغال گوناگون در صنایع فرهنگی و حرفه های هنری وهمچنین راه اندازی کسب و کارهای کوچک اقتصادی در زمینة تولیدات فرهنگی و هنری ، مبین نقش محوری و پیشرو ی هنر در اقتصاد کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه و همچنین ارزش آفرینی در ابعاد مختلف زندگی است.

برنامه ریزی به منظور جذب دانش آموزان دارای استعدادهای هنری به رشته های متنوع هنری در شاخة کاردانش و طراحی برنامه هایی نظیر جشنواره مهارت های هنری با هدف پرورش استعدادهای هنری و تقویت روحیة خلاقیت ، نوآوری و کارآفرینی در هنرجویان و اعتلای جایگاه فرهنگ و هنر ایرانی – اسلامی در جوانان کاملاً در راستای منویات مقام معظم رهبری و بخشی مهم از اقتصاد مقاومتی و همچنین ساحت های تربیتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

امید است با برگزاری جشنواره مهارت های هنری با مشارکت بخش های مختلف فرهنگی ، هنری و اقتصادی ضمن ترغیب هنرجویان به خلق آثار هنری خلاقانه در رقابتی سازنده و ارتقاء کیفی آموزش های مهارت های هنری در هنرستان ها ، بتوانیم زمینه ساز تربیت هنرمندان آینده و پیوند آنان با بازار کار و اشتغال و همچنین هویت بخشی ملی به جوانان باشیم.

علی زرافشان

معاون آموزش متوسطه

سیدمصطفی آذرکیش ، مدیرکل دفتر آموزش دورة دوم متوسطة کاردانش

بسم الله الرحمن الرحیم

امروزه در جهان آموزش مهارت های شغلی به جوانان ، به عنوان سرمایه گذاری پایدار برای آینده محسوب می شود نه هزینه هایی که باید به حداقل رساند. آموزش مهارت های متنوع هنری بدلیل نوع مخاطبین ، خلق و آفرینش اثرهنری ، زمینۀ بروز خلاقیت و راه اندازی کسب و کار می تواند منجر به ارزش آفرینی اقتصادی شود.

جشنواره مهارت های هنری از جمله برنامه های کیفی سازی آموزش های مهارتی است که با تشویق هنرجویان به ارتقاء توانمندی های هنری ، احیاءو ترویج هنرهای اصیل سنتی و توسعۀ فرهنگ کارآفرینی نقش بسزایی در اعتلای فرهنگ و هنر جامعه دارد.

رقابت سازندۀ هنرجویان 40 رشتۀ مهارتی زمینۀ هنر شاخۀ کاردانش در 12 گرایش هنری در سه سطح : منطقه ای ، استانی و کشوری با مشارکت دستگاه های متولی مهارت های هنری وارزیابی به ترتیب : 7000 و379 اثرهنری در سطوح منطقه ای و استانی ودر نهایت حضور 27 استان از 32 استان کشوربا 119 اثر در مرحله کشوری می تواند گام اثربخشی در معرفی هنرهای ایرانی – اسلامی و توان آفرینش های هنری هنرجویان هنرستان های کاردانش به عموم وهمین طور زمینه سازی اشتغال و کارآفرینی فارغ التحصیلان رشته های هنری و تقویت شیوه های آموزش مهارت های هنری باشد.

از این رو امید است در سال اقتصاد مقاومتی ، اشتغال – تولید ،هنرجویان برگزیدۀ رشته های هنری هنرستان های کاردانش با کسب نشان مهارت و حمایت و پشتیبانی دستگاه های اجرایی موجب اشتغال مولدو کارآفرینی ، افزایش تولیدات ملی و صادرات غیر نفتی و نیز اشاعۀ فرهنگ و هنر ایرانی- اسلامی شوند.

سید مصطفی آذرکیش

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه

پیام محمد رضا وطنی مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان

بسم الله الرحمن الرحیم

نقش شاخه کاردانش در توسعه فرهنگ کار و ترویج مهارت های شغلی بسیار مهم هست وبرگزاری برنامه های مستمر به منظور تشویق و ترغیب دانش آموزان در تقویت بنیه علمی و کاربردی آنان ازالزامات این شاخه می باشد. ارتقاء سطح کیفی آموزش های مهارتی در بالا بردن دانش و روحیه نوآوری هنرجویان و نیز ارج نهادن به ارزش های فرهنگی و هنری ایران زمین، گام مؤثری در پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت و اسناد بالا دستی می باشد.

آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند در هزاره سوم به عنوان آموزش های فرا راهبردی برای توسعه پایدار و تحقق اهداف چشم انداز کشور به حساب می آید. از طرفی برونداد این آموزش می تواند توانایی لازم را برای اشتغال مفید در طول زندگی برای افراد جامعه فراهم آورد و این شایستگی ها را در سازگاری با پیچیدگی های روز افزون محیط کار و تغییرات فناوری نشان دهند.

لذا اطمینان دارم برگزاری مسابقات و جشنواره ها، بستری مناسب برای تحقق اهداف اسناد بالادستی از جمله سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، برنامه درسی ملی جمهوری اسلامی ایران، نقشه جامع علمی کشور در توسعه کمی و کیفی آموزش های مهارتی وجود دارد،می تواند ایفا نماید. امیدوارم یازدهمین دوره جشنواره هنری هنرجویان هنرستان های کاردانش سراسر کشور که به میزبانی استان گلستان برگزار می شود در توسعه آموزش های مهارتی و تقویت روحیه کار آفرینی هنر جویان مؤثر واقع شود.

محمد رضا وطنی

مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان

ابراهیم حاجیلری معاون آموزش متوسطه استان گلستان

بسم الله الرحمن الرحیم

تعلیم و تربیت در هر جامعه ای زمینه ساز رشد و شکوفایی قابلیت ها و توانمندی ها را به همراه دارد. شرایط کنونی جامعه و ایجاد شرایط و نیازهای متنوع چرخه نظام تعلیم و تربیت را دستخوش تغییرات ساخته است. جهت گیری ها و برنامه های حاصل از سیاست ها و اهداف در راستای مطالبات جامعه که مبتنی بر شرایط انسانی و ریشه در ارزش ها و فرهنگ دارد ، پیش بینی و طراحی گردیده است. در عصر کنونی انسان توانمند و خلاق که مهارت انجام کار را داشته باشد از اولیوت های برنامه ای می باشد . البته این مدل آموزشی فرصت شناسایی استعداد های مهارتی را برای تربیت نیروی کار ماهر ایجاد می کند. آموزش های مهارتی علاوه بر ایجاد ذوق و شوق و انگیزه لازم ، فرصت رشد تفکر کار آفرینی را نیز توسعه می بخشدو بنابراین جشنواره مهارت های هنری شاخه کاردانش فرصت مناسب برای بروز استعدادهای عملی هنر جویان و بهره گیری از تجارب دیگران در قالب یک رقابت سالم علمی و عملی را ایجاد می کند.

ابراهیم حاجیلری

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان

حال با توجه به اهمیت آموزش های مهارتی در سال های اخیر و کمک به فرهنگ سازی و زیر ساخت های فیزیکی به نظر می رسد ارسال پیام های مسولان اول استان می توانست دلگرمی به مسئولان آموزش و پرورش و حتی خانواده های آنان داشته باشد.

براساس این گزارش، نماینده ولی فقیه و استاندار گلستان بعنوان بالاترین مقام های استانی و حامی آموزش و پرورش که ریاست شورای آموزش و پرورش را برعهده دارند تاکنون پیامی را صادر نکردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۵۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر